جارو برقی ها از جمله دستگاه های صنعتی نظافت می باشند که با تسریع و تسهیل در جاروکشی جایگاه ویژه ایی در بین کاربران داشته و به واسطه کیفیت نظافتی بالاتری که نسبت به شیوه های سنتی دارد، کاربرد فراوانی یافته است. دستگاه های جاروبرقی خانگی به واسطه تکنولوژی پیشرفته شان نسبت به شیوه های سنتی نظافت بسیار کار آمد تر می باشند. و بهترین گزینه برای نظافت منازل و محیط کار و صنایع می باشند.
جاروبرقی ها شامل موتور و پمپ مکنده می باشند که با مکش هوای داخل مخزن، باعث ایجاد خلا در مخزن می شوند. کاهش فشار هوا در داخل مخزن جاروبرقی باعث مکش پر سرعت هوا از داخل دهانه مخزن به داخل می شود. سرعت جریان هوا باعث کنده شدن و انتقال آلاینده ها به داخل مخزن می شود. سیستم فیلتراسیون بخش دیگری از دستگاه جارو برقی بوده که تاثیر بالایی در کیفیت هوای محیط و عدم انتشار مجدد آلودگی ها دارد. هوای ورودی به داخل مخزن به سطح فیلتر بر خورد نموده و ذرات آلاینده در الیاف و منافذ فیلتر به دام می افتند. جریان هوا با عبور از منافذ فیلتر و حذف آلودگی ها وارد فضای محیط می شوند. کیسه های پاکتی به کار رفته در جاروبرقی های خانگی، نقش فیلتر این دستگاه را ایفا می نمایند. این کیسه ها دو لایه بوده و لایه داخلی وظیفه به دام انداختن ذرات آلاینده و عبور هوا را بر عهده دارد.
قدرت مکش جاوبرقی عبارت است از توانایی دستگاه در ایجاد خلا و و ورود جریان پر سرعت به داخل مخزن در حالیکه سرعت مکش عبارت است حجم هوای مکش شده به داخل مخزن در بازه زمانی مشخص، و همین حجم هوا باعث انتقال آلاینده ها به داخل مخزن می باشد. نکته قابل توجه در مورد جارو برقی ها این است که سرعت مکش و قدرت مکش دستگاه رابطه مستقیمی با یکدیگر ندارند. به عبارت دیگر در قدرت مکش حداکثری سرعت مکش کمترین مقدار بوده و در سرعت مکش حداکثری، قدرت مکش حداقل می باشد. از این رو یافتن قدرت و سرعت مکش بهینه برای دستگاه های مکنده تاثیر قابل ملاحظه ایی در کارآیی و بهره وری دستگاه دارد.
استفاده از جاروبرقی ها به جای شیوه های سنتی نظافت مزیت هایی دارد که درادامه مقاله به شرح مختصری از آنها خواهیم پرداخت.
جمع آوری انواع آلاینده ها با استفاده از جاروبرقی ها بسیار آسان می باشد. حتی نمونه های آب و خاک این دستگاه ها توانایی جمع آوری مایعات ریخته شده بر روی سطوح را نیز دارند. دستگاه های جاروبرقی مجهز به مخزن بوده و گرد و غبار و آلاینده های جمع آوری شده را در داخل مخزن ذخیره می نماید، از این رو تخلیه و انتقال آلاینده ها را تسهیل می نمایند. دستگاه های جاروبرقی مجهز به سیستم های فیلتراسیون بوده و مانع از انتشار گرد و خاک در محیط می شوند.
جاروبرقی ها ماشین آلات مکانیزه بوده و بر خلاف شیوه های سنتی به زمان کمتری برای نظافت نیاز دارند. دستگاه های جاروبرقی به واسطه موتور های قدرتمند به کار رفته در ساختارشان، با مکش سریع ذرات گرد و غبار و مواد آلاینده، در زمان کوتاه تر سطوح را نظافت می نمایند.
آلودگی هوا فقط مختص به فضای بیرونی نبوده و موجب آلودگی هوا در فضای داخلی نیز می گردد. با استفاده از جاروبرقی ها علاوه بر اینکه سطوح کف نظافت شده و آلودگی ها جمع آوری می شود، کیفیت هوای محیط نیز ارتقا می یابد. سیستم های فیلتراسیون بکار رفته در جاروبرقی ها با جذب حداکثری مواد آلاینده، مانع از بازگشت آنها به محیط شده و با عبور هوای پاک و عاری از آلودگی باعث افزایش کیفیت هوای محیط می شوند.
استفاده از جاروبرقی ها علاوه بر اینکه بسیار راحت تر و مقرون به صرفه تر از شیوه های سنتی می باشد، کاربری آسان این جاروبرقی ها موجب افزایش دفعات نظافت و جارو کشی می گردد و همین امر تاثیر قابل ملاحظه ایی در افزایش عمر فرش ها و موکت ها دارد.
لینک های مفید:
جاروبرقی خانگی: فهرست محصولات
Δ