کاربرد دستگاه جاروبرقی در نظافت داخل خودرو

28 مرداد 1396

انباشت گرد و خاک و زباله بر روی صندلی، کف و دیگر بخش ها، فضای ناخوشایند و غیر بهداشتی را برای سرنشینان خودرو ایجاد می نماید. مالکان خودرو می بایست بهترین ابزار را برای مکش این آلودگی ها بیابند تا علاوه بر حفظ سلامت افراد، به داخل وسیله خود جلوه زیبایی بدهند. دستگاه های جارو برقی عموما برای انجام این امور استفاده می شوند که انتخاب مناسب آن به سهولت جارو زدن و کاهش هزینه ها کمک می نماید. در این مقاله به مراحل عملیات نظافت ماشین و نحوه انتخاب جاروبرقی مناسب پرداخته می شود.

 

انتخاب جاروبرقی مناسب جهت نظافت خودرو

نظافت داخل خودرو با جاروی برقینظافت داخل خودرو امر پر زحمتی است که افراد رغبت چندانی به انجام آن ندارند. این امر زمانیکه جاروبرقی مناسبی در اختیار نباشد، دشوار تر و رنج آور تر می شود. بنابراین گام اول جهت نظافت داخل خودرو بوسیله جاروبرقی، انتخاب دستگاه مناسب است. با توجه به اینکه جاروبرقی می بایست در اطراف خودرو جابجا شود و دسترسی مناسبی به بخش های مختلف از جمله نقاط با دسترسی دشوار مانند زیر صندلی ها داشته باشد، ابعاد آن می بایست به اندازه کافی کوچک باشد. خرطومی جارو نیز باید به خوبی قابلیت عبور از شکاف های باریک داخل خودرو را داشته باشد. قدرت بالا در مکش مواد چسبیده به موکت و کفی ، قابلیت جمع آوری مواد جامد و مایع، خرطومی قابل گسترش، طول عمر بالا و وزن کم از دیگر ویژگی های جارو برقی مناسب جهت جاروب نمودن داخل خودرو هستند. استفاده از یک سیم سیار به منظور فراهم سازی شرایط جهت نظافت خودرو در محیط های با دسترسی نا مناسب به پریز برق کاربردی است.

 

مراحل نظافت داخل خودرو بوسیله جارو برقی

برای نظافت خودرو بوسیله جاروبرقی مراحل زیر را انجام دهید.

 

فراهم سازی شرایط

نظافت داخل خودرودر گام اول، افراد می بایست شرایط را برای استفاده از دستگاه جاروبرقی فراهم نمایند. ابتدا تمامی درب های خودرو را باز کنید تا دسترسی به بخش های مختلف خودرو آسان تر صورت گیرد. این امر همچنین از باز و بسته کردن پیاپی درب ها جلوگیری  و به ایجاد تهویه بهتر در حین نظافت کمک می کند. در ادامه زباله های درشت را با دست جمع آوری کنید تا در عملکرد جاروبرقی اختلال ایجاد نشود و  فرآیند سریع تر صورت گیرد. در آخر کفی ها را برداشته تا بتوانید زیر آن ها را بطور کامل تمیز نمایید. بعد از بیرون آوردن کفی ها ، آن ها را تکاننده، تمیز نموده و شستشو دهید.

 

جارو کردن کف و صندلی خودرو

جاروبرقیبعد از فراهم سازی شرایط برای نظافت داخل خودرو، نوبت به انجام عملیات و جمع آوری آلودگی ها می رسد. جهت تمیز نمودن بخش های مختلف خودرو با جاروی برقی ، سری های متفاوتی نیاز است. سری های برسی دایره ای یا نازل عریض اصلی جارو برقی برای دسترسی به فضاهای وسیع و نظافت آن ها استفاده می شوند. در صورت عدم وجود این اتصالات، می توان از برس های جداگانه سفت و محکم بهره برد. بعد از انتخاب سری مناسب در هر قسمت از خودرو، عملیات را آغاز کنید و با حرکت نازل بر روی کف، شیار ها و دیگر قسمت ها ، آلودگی ها را جمع نمایید. نظافت دقیق موکت ها با حرکت نازل جارو برقی در جهات مختلف و نقاط مخفی مانند زیر پدال انجام می شود. بعد از پایان نظافت کفی ها به سراغ صندلی ها بروید و ذرات ریز به دام افتاده را جمع کنید. برای مکش بهتر مواد به دام افتاده، صندلی ها را به عقب حرکت دهید.

 

نظافت بخش های دیگر

دستگاه جارو برقیدریچه ورودی هوای سیستم سرمایش و گرمایش خودرو، از بخش های مهم جهت نظافت می باشد که معمولا فراموش می شود. وجود آلودگی و گرد و خاک بر روی دریچه، سبب ورود آلودگی ها به فضای خودرو و در نتیجه سیستم تنفسی افراد می گردد بنابراین بعد از جارو کردن کفی و صندلی، به سراغ نظافت دریچه های ورودی هوا و داشبورد بروید. در حین تمیز نمودن این بخش ها بخصوص شیار های اطراف صفحه نمایش و یا ضبط ماشین، با احتیاط و به آرامی عمل کنید تا خط و خشی بر روی آن ها ایجاد نشود. صندوق عقب ماشین بخش دیگری است که معمولا توجه کمی به نظافت آن می شود. این بخش نیز باید بعد از جمع آوری وسایل بزرگ و مزاحم جارو شود.

 

لینک های مفید :

جاروبرقی خانگی : فهرستی از دستگاه های نظافتی

اسکرابر
دیدگاه کاربران
نام (الزامی):
ایمیل:
ایمیل شما نمایش داده نخواهد شد
وب سایت:
نظر شما: