پولیشر - industrial-floor-polisher

پولیشر یکی از پرکاربردترین دستگاه‌ های مورد استفاده در عملیات نظافت حرفه‌ای امروزه به شمار می‌آید. این  ابزار نظافت صنعتی کارآمد عموما برای حفظ کیفیت و جلا دهی کفپوش بکار رفته بر روی سطح زمین و در پاره‌ای موارد به منظور نظافت و شستشوی محدود سطح مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته استفاده از دستگاه پولیش به منظور نظافت و شستشوی سطوح ملزم به بهره گیری از یک ابزار مکش برای جمع آوری آب پس از شستشو می باشد. با توجه به عملکرد اصلی مورد انتظار از پولیشر که همان صیقل زدن سطح می‌باشد، این دستگاه در مقایسه با اسکرابر دارای ساختار ساده‌تر، ابعاد کوچکتر و وزن سبک‌تر بوده و در مواردی که هدف حفظ درخشندگی و پاکیزگی سطح می‌باشد، بعنوان گزینه‌ای ایده‌آل و مقرون به صرفه مطرح می‌گردد. 

پس از انجام فرآیند نظافت و شستشوی سطوح، ممکن است برخی سطوح کدر شوند. گاهی اوقات نیز ممکن است به طور کلی نیاز به جلادهی سطوح کفپوش ها باشد. به منظور بازگرداندن شفافیت به سطوح و صیقلی کردن سطوح هموار کف در اماکنی مانند مجتمع های اداری و تجاری، لابی مجتمع های مسکونی، سالن های ورزشی، بیمارستان ها و.... با کفپوش هایی نظیر سنگ، سرامیک، تاتامی و... می توان بهترین نوع پولیشر را انتخاب نمود. در ادامه انواع پلیشر معرفی می گردند تا بهترین نوع آن برای انجام عملیات مورد نظر شناسایی شود.

دستگاه پلیشر


انواع پولیشر

دستگاه‌های پولیشر بر اساس قدرت و توان خود به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند. پولیشر های تک دیسک و برنیشر ها دو دسته کلی از دستگاه های پلیشر می باشند که هر کدام کاربرد خاصی دارند و با توجه به جنس سطح و مورد نظافت (ساب زنی، جلادهی و...) بهتر است نوع مناسب را انتخاب نمود. در ادامه دو مدل پولیشر و انواع هر کدام را بررسی و تشریح شده است.


1) پولیشر تک دیسک ایستاده

دارای ساختار ساده و در عین حال کارآمد می‌باشند. سرعت چرخش در این نوع پولیشرها در حدود 400 دور بر دقیقه می‌باشد. این نوع دستگاه های کف ساب مجهز به کابل برق بوده و  بر حسب سرعت چرخش برس خود می‌توانند برای عملیات برس زنی یا صیقلی کردن سطح به کار روند. انواع آن عبارتند از:

  • پولیشرهای با سرعت چرخش برس پایین که برای کارکرد در عملیات برس زنی سطح همراه با آب و محلول شوینده استفاده می شوند.
  • پولیشرهای با سرعت چرخش بالا که برای عملیات صیقلی کردن سطوح و جلادهی کاربرد دارند.
  • پولیشرهای دو سرعته که قابل استفاده برای هر دو عملیات برس زنی و جلادهی می باشند.


2) پولیشرهای پرسرعت یا برنشیرها

ساختار این دستگاه های کف ساب نسبت به پولیشر های تک دیسک پیچیده‌ تر می‌باشد، ابعاد آنها بزرگ تر است و به تبع آن از قطر برس بزرگتری برخوردار هستند. اما مهم‌ترین تفاوت آن ها با پلیشر های تک دیسک در سرعت چرخش برس آنهاست که در حدود 1500 دور بر دقیقه می‌باشد. در جایی که نیاز به سطح بالای درخشندگی و صیقلی بودن سطح یا ترمیم عمقی آن می‌باشد، برنیشرها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دسته از پولیشرها نیز بر حسب نوع منبع تغذیه خود به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

  • برنیشرهای کابل دار که مجهز به کابل برق بوده و برای کاربرد در فضاهای با مساحت کم، ایده آل می‌باشند.

  • برنیشرهای باتری دار که در انواع دستی و خودرویی عرضه شوند و برای کاربرد در فضاهای با مساحت بالا مناسب می‌باشند.

*در اماکنی که وجود کابل بر روی زمین خطرناک می باشد و یا ایجاد مزاحمت می کند، بهتر است در صورت نیاز از برنیشر های باتری دار استفاده گردد.

دستگاه پولیشر

 


محصولات نظافت صنعتی پر فروش : اسکرابر صنعتی 


انواع پولیشر

مرتب سازی براساس :